Van 23 tot 30 oktober 2024 op Pedras D’el Rei.

Gewoon ZIJN tussen de bloemen, vogels en zee. Een uur yoga, dan lekker struinen door valleien, langs stranden of door oude stadjes. Aan het einde middag of begin avond doen we weer rustig meditatief yoga . Op het dakterras, aan zee of in ’t gras daar waar we op dat moment zijn belandt.

Een Retraite met een boost van zuurstof en natuur. Detoxing,ontspannend en helend. In de pikdonkere nachten zul  je slapen als een roos. Je hoeft niet te bang zijn dat je na al die beweging niet aan je rust toe zal toekomen, want we hebben reeds om 22.00 uur stilte voor een lange verkwikkende nacht.Drie VeggieDiners worden je aangeboden. Tevens 5 lunchpakketten om direct na de ochtend yoga mee te nemen op onze wandeling. Deels verzorg  je dus zelf je eten. Dit geeft je ook de mogelijkheid om heerlijk te eten in de locale restaurantjes.

Deze Retraite is voor een zelfstandige MovingNaturalVeggieYogi. Voor degene die zich wil ontdoen van patronen die niet meer dienen en `over de houdbaarheidsdatum` heen zijn. Els staat borg voor kwaliteitsvolle yoga, en biedt een veilige omarming in een kleine intieme groep. Zodoende kun je je rustig hier van uit ontdoen van ballast, gewoontes en groeven die je niet meer dienen. Om vervolgens nieuwe structuren te ontwikkelen. Els steunt je hierbij op mentaal-, emotioneel- en fysiek niveau. We gebruiken de natuur, de yoga, de groep en Els haar ervaring met groepswerk als vroegere sociotherapeute. We zullen een top masseur aan huis hebben en wellicht ook de FootReflexologe Anne Fraser.

Mensen die yoga willen integreren in hun leven, willen stoppen met roken, drank, ongezonde eetpatronen, gezonde structuur willen aanbrengen in hun leven… of zich holistisch willen voorbereiden op een verwerkelijking van concrete droom…..Al deze beings zijn welkom!

Zin? Bel me gerust.

 • De OchtendYoga: 8.30-9.30 uur.
 • De wandelingen: direct aansluitend, lunchpakket mee, ongeveer 10 kilometer.
 • De AvondYoga: einde middag / begin avond. Soms @ the roof, soms aan Praya do Barril, of in de natuur elders.
 • Kosten: inclusief  5 keer 2 uur yoga per dag, 7 overnachtingen in villa of studio op Pedras del Rei, 5 begeleidde wandelroutes, 3 VeggieDiners en 5 VeggieLunchpakketten = €921,- .
 • individueel coaching gesprek ter plekke ( anderhalf uur) € 70,-
 • 1 uur Massage €45,-
 • 1 uur FootReflexologie €35,-
 • Aanbevolen vlucht: Transavia.
   (www.transavia.com).
 • Huurauto delen met groepsleden en de vliegtijden dus aan elkaar aanpassen.