Besloten MeditatieGroep.

 

“Yoga is Meditation in action “, maar de kunst van het stilzitten wil jij misschien ook leren verstaan en samen met gelijkgestemden oefenen.

 In de Dependance van Het Yogahuis zijn wij  dit voorjaar een BeslotenMeditatieGroep gestart. Ook in september starten we er weer 1 op. Deze groep kun je zien als ondersteunend  voor je eigen meditatie practice. Als voedende back-up waar deelnemers hun meditatie-ervaringen op open wijze delen. Els biedt je verscheidene structuren aan: Meditation with a tool, meditation without a tool. De techniek van het zitten komt aan bod. In een open groepsapp. krijg je audio’s en andere informatie toegestuurd. Els biedt op de bijeenkomsten zelf het juiste veilige klimaat en bewaakt de energie. De container van informatie die we samen neerzetten werkt! Je ervaart stimulans en back-up. De ervaring zal ook doorwerken in je yoga beoefening. Deze krijgt een heelheid en diepgang die je nu heerlijk kan bestendigen.

Vanaf eind februari  5 donderdagavonden

Investering: 5 keer inclusief audio’s 75€

Naast de besloten groep zullen er ook open meditatie bijeenkomsten zijn op de donderdagavonden waarvoor je een tienrittenkaart kunt kopen die een jaar geldig is. 120,-€ Per kaart.