Lilian Teunissen

Lilian Teunissen

Lilian Teunissen

“Ik ben met yoga in aanraking gekomen tijdens een reis door India. Het sprak me onmiddellijk zo aan dat ik sindsdien bijna dagelijks aan yoga doe.Yoga heeft mij geholpen op weg naar een groter bewustzijn, zowel fysiek als geestelijk, en bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en kracht. Ik heb les gehad van heel veel verschillende yogaleraren, zowel in India als in Nederland. In 2012 heb ik een vierjarige opleiding tot yogadocent afgerond. Aansluitend heb ik de specialisatie yoga en kanker gedaan, gericht op het ondersteunen van (ex-)kankerpatiënten. Ik vind het een enorm voorrecht om anderen te mogen ondersteunen bij het ervaren van al het goede dat yoga kan brengen.” In studio BE zal ik 1 keer per maand de woensdagochtend les verzorgen voor Els

Jan Koops

Jan Koops

Jan Koops

“In 1986 begon ik met Iyengar-yoga. Vanaf 1987 volg ik yogales bij Els. Yoga helpt mij bewustzijn te ontwikkelen over wie ik ben en betekent voor mij in stilte zijn, diepe ontspanning, vereniging en verbinding met de Levensenergie.” Ik ben de vaste invalkracht van Els op de woensdagavond in de Doelenzaal en doe dat met hart en ziel.

Janine Sloof

Janine Sloof

Janine Sloof

“Yoga betekent voor mij heel veel. Het is datgene in mijn leven waar ik iedere keer weer blij van wordt, dat wat houvast biedt in turbulente tijden. Door het beoefenen van yoga voel ik me meer thuis in mezelf en in de wereld.

Sinds 2004 volg ik yogalessen bij Els in Het Yogahuis. Daarnaast ben ik in 2000 met de vierjarige docentenopleiding aan de Yoga Academie Nederland gestart en volg ik specialisatie workshops bij verschillende docenten.”

Monique Benda

Monique Benda

“Ik kwam 12 jaar geleden in aanraking met yoga om meer balans in mijn leven te vinden. Tijdens de lessen vond ik steeds weer het fijne evenwicht tussen inspanning en ontspanning, durfde ik grenzen te verleggen en leerde ik accepteren met wat is – op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Ik leerde weer de connectie te maken met mijn lichaam, en beter te luisteren naar wat het te zeggen had. Dit maakte mij tot een evenwichtiger persoon, niet alleen op, maar ook van de mat af.

Begin 2017 gooide ik het roer om – ik stopte met mijn internationale baan en nam een sabbatical. Ik liet een langgekoesterde wens in vervulling gaan en deed de Vinyasa Teacher Training bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Ik had behoefte aan verdieping van mijn eigen practice. Ik vind het een voorrecht dat ik datgene wat mij is gegeven, mag doorgeven. Want wie geluk heeft, geeft het “door”.

   

Diana Aben

Diana Aben

Ik volgde mijn eerste yoga meditatie les in Ierland in 1992. Hier werd een snaar geraakt; wat ik daar beleefde met mijn lichaam en geest bleef mij bij. Vanaf 1998 bestudeerde ik Japanse Okido Yoga, inclusief veel ervaring met Shiatsumassage en Meditatie.
Door het ontdekken van Yoga Nidra & Restorative Yoga ontvouwde zich een nog dieper, stiller deel in mij. Ik ging meer leven vanuit ontspanning en rust, in plaats van maar door te blijven gaan.

Ik kwam rond 2004 voor het eerst bij Els in de studio. En nu ben ik weer terug, als deelnemer en docent. De directe, heldere, stevige, liefdevolle sfeer van Het Yogahuis spreekt mij aan.

Ik hoop jou daar te ontmoeten, om met elkaar te verwelkomen wat er in ons leeft. Ik ben invalkracht voor Els op de vrijdagochtendZOOMYogales