IndividueleCoachingOpBasisVanYoga

Met de ervaringsdeskundigheid van Els (ze was vroeger sociotherapeute en beoefent reeds 37 jaar yoga) ben je bij het coachingstraject verzekerd van een holistische benadering vol empathie en compassie.

Samen met Els maak je  in dit traject van 4 sessies (van anderhalf uur) een plan.Een plan ter ondersteuning van je groei en versteviging van je basis.

Je leert een gedegen Yogapractice op te zetten. Jouw HomeAloneYoga ( HAY) Je zal je zwarte (zware) kanten in je lijf en leven belichten en met behulp van een YogaMindset hiermee te werken en er mee te “zijn”. Je zal onontgonnen delen in jezelf te verkennen en je (weer) toe te eigenen. Je leert te surfen op zwart en wit.

Je leert open helder, alert en stevig gegrond in het midden van “dat wat is” te staan. Je komt in je kracht als een Warrior. A Warrior of light.

Waar: In het YogaThuis.

Wanneer: op dinsdag- of donderdag-ochtend  10.00-11.30 uur

Kosten: 4 keer 280 €

NU TEVENS  : Dit product aan huis: Ik kom naar je toe (voor een kleine meerprijs) en maak samen met jou een individueel YogaProgramma gebaseerd op jouw wensen! Een audio van je HomeAloneYoga- (HAY) programma stuur ik op naar je en het lijkt dan wel elke ochtend alsof ik naast je sta en individueel gerichte instructies geef.

ÓF: KOM IN FEBRUARI NAAR PORTUGAL! laat je daar coachen door mij tijdens magnifique wandelingen en neem daarbij enkele individuele yogalessen. Bel me gerust voor de mogelijke pakketten!