Individuele YaZcoaching

Met de ervaringsdeskundigheid van Els (ze was vroeger sociotherapeute en beoefent reeds 36 jaar yoga) ben je bij het coachingstraject verzekerd van een holistische benadering vol empathie en compassie.

Samen met Els maak je  in dit traject van 4 sessies (van anderhalf uur) een plan. Een plan ter ondersteuning van je groei en versteviging van je basis.

Je leert een gedegen Yogapractice op te zetten: jouw HomeAloneYoga (HAY). Els heeft legio Yogavideo’s te koop er ondersteuning, zodat je Els bijna “naast je” hebt bij je YogaPractice thuis. Je zal samen met jou  onontgonnen delen in jezelf  verkennen en je je helpen je die (weer) toe te eigenen. Je leert beter te surfen op zwart en wit. “You cannot stop the waves but you can learn how to surf them”.

Je leert open helder, alert en stevig gegrond in het midden van “dat wat is” te staan. Je komt in je kracht als een Warrior. 

 

In de maand augustus kun je ook met Els een  losse Individuele Yoga Coaching of YogaWandelCoaching sessie doen vanaf het strand voor Rapa Nui  of vanuit de duinen. 

Op enkele dagen in  den laatste weken van augustus  is het ook mogelijk om deze coaching naast de extra RapaYoga lessen die dan gegeven worden te doen.

Een CombiPakket: 1 Individuele sessie en 1 RapaYoga is dan 77€.

Je kunt Els ook bellen als je  een individueel aangepast YogaCombiPakket wilt: 06-34931850!