Home

WELKOM BIJ YaZ (Yoga aan Zee)!

Jaren geleden verzuchtte ik: “O, stond Het Yogahuis maar aan zee!”  “Why not?” zei mijn toenmalige vriend. We pikten de domeinnaam in en zo werd YaZ,  Yoga aan Zee geboren.

Inmiddels is yoga zo hot dat iedereen overal stukjes strand gebruikt om yoga te beoefenen. En ja, YaZ beoefenen is een zalige bezigheid. In een sfeer van openheid, natuurlijke verbondenheid en ruimte, naast moeder zee, indalen in jezelf…wat wil je nog meer?

Snuffel eens lekker rond op deze site en ontdek of er een les, weekend of weekje met Yoga Aan Zee voor jou bij zit. Ik hoop je ergens te zien. See you@ the Sea!

Namasté en zonnegroet, Els van Driel.

YaZ @ Rapa Nui 2024

Ook het komende jaar ben je weer welkom op het strand vlak voor Rapa Nui.  Bij lekker weer zondagochtend van 10:30-12:00 is hier YaZ. Hou de  kalender op www.hetyogahuis.nl  in de gaten. Ook voor de OutDoorYoga in en rond Haarlem.

Voor speciale groeps-YogaAanZee uniek aangepast aan jouw behoeften kun je mij altijd bellen. Ik denk mee en we plannen voor jou en je vrienden een mooie YaZVriendenYogaLes aan zee of in de duinen.

En tot slot: bij mooi of tropisch weer zullen we ook door de weeks op de ochtenden RapaYoga geven én in september nog even doorgaan met onze YogaLessen aan Zee! per Whatsapp meld je je aan voor de lessen en als je wilt kom je in een verzendbrief waar ik in aangeef wanneer de lessen exact zullen zijn.

YaZ_RapaNui

 

YogaWandelRetraite  Portugal –  oktober 2024

Gewoon ZIJN tussen de bloemen, vogels en zee. Een uurtje yoga, dan lekker struinen door valleien, langs stranden of door oude stadjes. Einde middag of begin avond weer rustig meditatief outdoor-yoga doen. Aan zee of in ’t gras daar waar op dat moment lopend zijn beland.  Er zijn nog 2 plekken vrij! De groep waar je mee bent is intiem klein en dat geeft ruimte voor diepgang en openen. We zullen naast de yoga ook  meditatie, pranayama, sharing-circles doen en het wandelen doen we deels in stilte en met een thema.