16 tot 23 Oktober  Op Pedras D’el Rei.

Gewoon ZIJN tussen de bloemen, vogels en zee. Een uur yoga, dan lekker struinen door valleien, langs stranden of door oude stadjes. Einde middag of begin avond weer rustig meditatief yoga doen. Op het dakterras, aan zee of in ’t gras daar waar we op dat moment zijn belandt.

Een Retraite met een boost van zuurstof en natuur. Detoxing,ontspannend en helend. In de pikdonkere nachten zul  je slapen als een roos. Je hoeft niet te bang zijn dat je na al die beweging niet aan je rust toe zal toekomen, want we hebben reeds om 22.00 uur stilte en je wekker gaat pas om 7.00 uur af voor de OchtendYoga. Deels verzorg  je zelf je eten. Drie VeggieDiners worden je aangeboden. Tevens 5 lunchpakketten om direct na de ochtend yoga mee te nemen op onze wandeling.

 Deze Retraite is voor een zelfstandige MovingNaturalVeggieYogi. Voor degene die zich wil ontdoen van patronen die niet meer dienen en `over de houdbaarheidsdatum` heen zijn. Els staat borg voor kwaliteitsvolle yoga, en biedt een veiligheidscontainer in de kleine intieme groep. Zodoende kun je vanuit de omarming in deze retraite je ontdoen van ballast, gewoontes en groeven. Vervolgens nieuwe structuren ontwikkelen . Els helpt met vele structuren op mentaal-, emotioneel- en fysiek niveau. We gebruiken de natuur, de yoga, de groep en Els haar ervaring met groepswerk als vroegere sociotherapeute. We zullen een masseur aan huis hebben en wellicht ook een FootReflexologe.

De retraite gaat door als er 3 aanmeldingen zijn.

Mensen die yoga willen integreren in hun leven, willen stoppen met roken, drank, ongezonde eetpatronen, gezonde structuur willen aanbrengen in hun leven… of zich holistisch willen voorbereiden op een verwerkelijking van concrete droom…..Al deze beings zijn welkom!

Zin? Bel me gerust.

 • De OchtendYoga: 8.30-9.30 uur.
 • De wandelingen direct aansluitend, lunchpakket mee, ongeveer 10-15 kilometer.
 • De AvondYoga: einde middag / begin avond. Soms @ the roof, soms aan Praya do Barril, of in de natuur elders.
 • Kosten: inclusief  5 keer 2 uur Yoga, per dag overnachtingen in een mooie  villa op Pedras del Rei
 • 5 begeleidde wandelroutes en
  3 VeggieDiners en 5 VeggieLunchpakketten = €777,- (gedeeld 1 slaapkamer) huisje ,of 877,-€  voor een luxe eigen studio-appartementje.
 • individueel coaching gesprek ter plekke ( anderhalf uur)€ 60,-
 • 1 uur Massage €40,-
 • 1 uur FootReflexologie €35,-
 • Aanbevolen vlucht: Transavia.
   (www.transavia.com).
 • Huurauto delen met groepsleden en de vliegtijden dus aan elkaar aanpassen.