YogaWandelRetraite in Portugal 2024

 februari op Pedras D’el Rei.

Gewoon ZIJN tussen de bloemen, vogels en zee. Een uur yoga, dan lekker struinen door valleien, langs stranden of door oude stadjes. Aan het einde van de  middag of begin avond weer rustig meditatief yoga doen. Op het dakterras, aan zee of in ’t gras daar waar we op dat moment zijn belandt.

Een Retraite met een boost van zuurstof en natuur. Detoxing, ontspannend en helend. In de pikdonkere nachten zul je slapen als een roos. Je hoeft niet te bang zijn dat je na al die beweging niet aan je rust toe zal toekomen, want we hebben reeds om 22.00 uur stilte. Deels verzorg je zelf je eten. Drie VeggieDiners worden je aangeboden. Tevens 5 lunchpakketten om direct na de ochtend yoga mee te nemen op onze wandeling.

Deze Retraite is voor een zelfstandige MovingNaturalVeggieYogi. Voor degene die zich wil ontdoen van patronen die niet meer dienen en `over de houdbaarheidsdatum` heen zijn. Els staat borg voor kwaliteitsvolle yoga, en biedt een veilige omarming in de kleine intieme groep. Zodoende kun je hier van uit vanuit de je ontdoen van ballast, gewoontes en groeven die je niet meer dienen. Vervolgens kan je nieuwe structuren ontwikkelen . Els helpt steunt je op mentaal-, emotioneel- en fysiek niveau bij dit veranderingsproces. We gebruiken de natuur, de yoga, de groep en Els haar ervaring met groepswerk als vroegere sociotherapeute. We zullen een masseur aan huis hebben en wellicht ook een FootReflexologe.

De retraite gaat door als er 3 aanmeldingen zijn.

Mensen die yoga willen integreren in hun leven, willen stoppen met roken, drank, ongezonde eetpatronen, gezonde structuur willen aanbrengen in hun leven… of zich holistisch willen voorbereiden op een verwerkelijking van concrete droom…..Al deze beings zijn welkom!

Zin? Bel me gerust.

 • De OchtendYoga: 8.30-9.30 uur.
 • De wandelingen direct aansluitend, lunchpakket mee, ongeveer 10-15 kilometer.
 • De AvondYoga: einde middag / begin avond. Soms @ the roof, soms aan Praya do Barril, of in de natuur elders.
 • Kosten: inclusief 5 keer 2 uur Yoga, per dag overnachtingen in een studio of  villa op Pedras del Rei,5 begeleidde wandelroutes en3 VeggieDiners en 5 VeggieLunchpakketten =  €921,- .
 • individueel coaching gesprek ter plekke ( anderhalf uur) € 70,-
 • 1 uur Massage €45,-
 • 1 uur FootReflexologie €35,-
 • Aanbevolen vlucht: Transavia.
  (www.transavia.com).
 • Huurauto delen met groepsleden en de vliegtijden dus aan elkaar aanpassen.