Home

WELKOM BIJ YaZ (Yoga aan Zee)!

Jaren geleden verzuchtte ik: “O, stond Het Yogahuis maar aan zee!”  “Why not?” zei mijn toenmalige vriend. We pikten de domeinnaam in en zo werd YaZ,  Yoga aan Zee geboren.

Inmiddels is yoga zo hot dat iedereen overal stukjes strand gebruikt om yoga te beoefenen. En ja, YaZ beoefenen is een zalige bezigheid. In een sfeer van openheid, natuurlijke verbondenheid en ruimte, naast moeder zee, indalen in jezelf…wat wil je nog meer?

Snuffel eens lekker rond op deze site en ontdek of er een les, weekend of weekje met Yoga Aan Zee voor jou bij zit. Ik hoop je ergens te zien. See you@ the Sea!

Namaste en zonnegroet, Els van Driel.

YaZ @ Rapa Nui 2020

Ook de komende zomer ben je weer welkom op het strand of binnen in de restaurantruimte van Rapa Nui.  Elke zondagochtend van 10:30-12:00 is hier YaZ. Hou de nevenstaande kalender in de gaten.

En tot slot: bij mooi weer zullen we ook in september nog even doorgaan met onze Yogalessen aan Zee!

YaZ_RapaNui

 

YogaHerfstVakantie  Portugal – oktober 2020

Heb je ook zo’n zin om de zomer te verlengen en je op te laden met zonne-energie?
Wat dacht je van heerlijk buiten yoga beoefenen bij de op- en ondergaande zon, even puur de tijd voor jezelf hebben. Het kan!

Het is een YogaVakantie om in te dalen, je natuurlijke rust en ritme te hervinden, je te verbinden met je eigen levenslust. In een veilige, warme groep met veel ruimte voor individuele aandacht.

Zeven dagen opschonen, verstillen, uitrusten, ”ont-moeten”, wandelen en bovenal Yoga doen. In de ochtenden doen we 5 dagen aaneen yoga op het yogapodium in de vallei. Aan het einde van de middag doen we speelse grensverleggende yoga  @ the praya  aan de vloedlijn of in onze eigen duinpan. Het uitverkoren strand is praya Do Barril.

van 12 tot en met 19 oktober 2020 in Portugal op centrum Monte Mariposa, nabij Tavira en op 25 (auto-) minuten van de kust.

YogaWandelVakantie  Portugal – april 2020

Gewoon ZIJN tussen de bloemen, vogels en zee. Een uurtje yoga, dan lekker struinen door valleien, langs stranden of door oude stadjes. Einde middag of begin avond weer rustig meditatief outdoor-yoga doen. Aan zee of in’t gras daar waar op dat moment lopend zijn beland.