Lilian Teunissen

Lilian Teunissen

Lilian Teunissen

“Ik ben met yoga in aanraking gekomen tijdens een reis door India. Het sprak me onmiddellijk zo aan dat ik sindsdien bijna dagelijks aan yoga doe.Yoga heeft mij geholpen op weg naar een groter bewustzijn, zowel fysiek als geestelijk, en bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en kracht. Ik heb les gehad van heel veel verschillende yogaleraren, zowel in India als in Nederland. In 2012 heb ik een vierjarige opleiding tot yogadocent afgerond. Aansluitend heb ik de specialisatie yoga en kanker gedaan, gericht op het ondersteunen van (ex-)kankerpatiënten. Ik vind het een enorm voorrecht om anderen te mogen ondersteunen bij het ervaren van al het goede dat yoga kan brengen.” 

Jan Koops

Jan Koops

Jan Koops

“In 1986 begon ik met Iyengar-yoga. Vanaf 1987 volg ik yoga-les bij Els. Yoga helpt mij bewustzijn te ontwikkelen over wie ik ben en betekent voor mij in stilte zijn, diepe ontspanning, vereniging en verbinding met de Levensenergie.”

Janine Sloof

Janine Sloof

Janine Sloof

“Yoga betekent voor mij heel veel. Het is datgene in mijn leven waar ik iedere keer weer blij van wordt, dat wat houvast biedt in turbulente tijden. Door het beoefenen van yoga voel ik me meer thuis in mezelf en in de wereld.

Sinds 2004 volg ik yogalessen bij Els in Het Yogahuis. Daarnaast ben ik in 2000 met de vierjarige docentenopleiding aan de Yoga Academie Nederland gestart en volg ik specialisatie workshops bij verschillende docenten.”

Ruby Winkel

Ruby Winkel

“Tijdens mijn studie rechten ben ik begonnen met het volgen van yogalessen. Op fysiek niveau bracht yoga mij direct verlichting; mijn rugklachten verdwenen. Op mentaal en emotioneel niveau wisselden ervaringen variërend van enorme frustratie en diepe ontspanning elkaar af. In het begin vond ik dit soms lastig maar inmiddels stap ik dagelijks op mijn mat. Op alle lagen van bewustzijn leert yoga mij; niets is zeker, niets is blijvend, behalve verandering. Dit geeft mij het gevoel van absolute vrijheid.

Toen ik mijn studie eenmaal had afgerond, volgde ik mijn hart en ben ik de Yin yoga docentenopleiding gaan doen. Ik heb inmiddels ook de Vinyasa opleiding bij DNYS afgerond!”

Jason Tjon Affo

Jason Tjon Affo

“Een paar jaar geleden toen ik de verbinding met mijzelf verloren was kwam yoga op mijn pad.

ik heb veel lessen gevolgd bij Els en de Vinyasa op leiding aan DNYS gedaan. Dankzij de yoga heb ik mijzelf op nieuwe wijze leren kennen en  tijdens elke les nodig ik mijZelf uit aanwezig te zijn met was is.

Dit vertaalt zich naar een meer bewust en voldaan leven buiten de mat, dit omdat ik alles wat met het leven komt wat beter draag en minder veroordeel. Ik heb geleerd mijn grenzen te herkenen, verkennen, ze te accepteren en soms zelfs verleggen.

Het is een zegen dat is de yoga-practice mag delen. Ik nodig jou uit ook opnieuw kennis te maken met jezelf, de weerstand op te zoeken en te zijn met wat is.”

Monique Benda

Monique Benda

“Ik kwam 6 jaar geleden in aanraking met yoga om meer balans in mijn leven te vinden. Tijdens de lessen vond ik steeds weer het fijne evenwicht tussen inspanning en ontspanning, durfde ik grenzen te verleggen en leerde ik accepteren met wat is – op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Ik leerde weer de connectie te maken met mijn lichaam, en beter te luisteren naar wat het te zeggen had. Dit maakte mij tot een evenwichtiger persoon, niet alleen op, maar ook van de mat af.

Begin 2017 gooide ik het roer om – ik stopte met mijn internationale baan en nam een sabbatical. Ik liet een langgekoesterde wens in vervulling gaan en startte met de Vinyasa Teacher Training bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Ik had behoefte aan verdieping van mijn eigen practice. De opleiding heb ik inmiddels afgerond en ik vind het een voorrecht dat ik datgene wat mij is gegeven, mag doorgeven. Want wie geluk heeft, geeft het door!”

Marian Van Miert

Marian Van Miert

 

Marian Van Miert

“Sinds 1999 maakt yoga een niet meer te missen onderdeel uit van mijn leven. Yoga brengt rust, ruimte, ontspanning, uitdaging, spel, plezier en reflectie in mijn vaak hectische bestaan. De yogamat is voor mij dan ook een belangrijke ankerplaats. In 2002 rondde ik een poweryoga opleiding (AFN) af bij Yogamoves in Utrecht. Sindsdien bezocht ik vele yogaworkshops en -studiegroepen in de yogatraditie van Krishnamacharya (Iyengar en Asthanga) en gaf ik les op een aantal sportscholen en yogastudio’s in Utrecht.

Els leerde ik in 2003 kennen bij een workshop van Dona Holleman. Haar enthousiasme, professionaliteit en openheid maakten dat ik me al snel thuisvoelde in Het Yogahuis; een warme en veilige plek waar spiritualiteit, uitdaging, ontspanning en plezier hand in hand gaan.”

Jolanda Jansen-Goedman

Jolanda Jansen-Goedman

Jolanda Jansen-Goedman

“Yoga en meditatie is voor mij de weg om kracht, stilte, ruimte en souplesse te ervaren en zo een open verbinding te vormen tussen al wat is.”